Bogdanovićeva poruka Piksiju: U sportu i u seksu nema juče



Rade Bogdanović, nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, nije imao milosti prema selektoru Stojkoviću posle remija sa Danskom, koji je značio eliminaciju Srbije sa Evropskog šampionata.

Fudbalski analitičar je istakao da srpski nacionalni tim nema nikakvu ideju još od pobede protiv Portugala kojom je izboren plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

„U fudbalu i u seksu nema juče. Stalno moraš da se dokazuješ“, istakao je Bogdanović.

Novinar RTS -a je odmah reagovao.

„Ali možemo reći u ljubavi“

„U ljubavi nije baš dobar termin. Moraš da se dokazuješ“, bio je uporan nekadašnji fudbalski as.

Bogdanović je i pre ove rečenice imao mnogo toga da kaže na račun Stojkovića. Nekadašnji as je reagovao na izjavu Dragana Stojkovića po završetku utakmice sa Danskom da „nismo bili vreća za udaranje“:

„Selektor je lepo ispirčao, nahvalio kao i svih ovih godina. Njegov najveći problem je što još igra fudbal, samoljubiv je i nije objektivan“, rekao je Bogdanović i nastavio:

„Niko nije očekivao da nas neko udara kao vreću. Čovek ima platu milion i po evra godišnje. On priča da je neko očekivao da nas udara neko kao vreću. Selektore, mi smo te doveli da nas ne udaraju, dali su ti platu, a novnari u Minhenu koji nisu smeli ništa da te pitaju da se digneš iznad tima i FS Srbije. Niko ništa ne sme da te pita…“, zaključio je Bogdanović.

Izvor: Sportklub