Marija Lukić poklopila Bakareca: Zaslužuje da ga kolonoskopijom tražimo u Aleksandaru Vučiću



Posle niza sramnih nastupa Nebojše Bakareca u Skupštini Srbije, poslanica "Ujedinjenih" Marija Lukić koja je pitala predsedvajućeg Vladimira Orlića do kad će da toleriše ponašanje svog stranačkog kolege.

Nakon što se je Neobjša Bakarec još jednom iskoristio zasedanje Skupštine Srbije da bi pomenuo decu opoziconara, kako bi izneo navodne privatne podatke i kako bi vređao ljude iz opozicije, za reč se javila Marija Lukić koja pitala predsedavajućeg Orlića da li će zaustaviti ovakve nastupe Bakareca.

„Po ko zna koji put doživljavamo isto od ovog gospodina koji je ovde zadužen da isprovocira narodne poslanike…  Sve nas koje ovaj narod prati i koje nas plaća, kao i njega što plaća. On čita novinske članke i prepričava kuloare iz restorana Narodne skupštine. Pitam se do kada ćete to dopuštati, ovo nije normalno da se koleginicama na ovakav način obraća. Ovim nastupom i nastupom prethodnih dana je zaslužio da ga, njegovim rečnikom rečeno, tražimo kolonoskopijom u bivšem predsedniku SNS (Aleksandru Vučiću. prim. aut)“ rekla je ona.

Izvor: Nova.rs